Garanteaza protectia impotriva insectelor nedorite.

Cu totii stim cum e sa te trezesti in toiul noptii alegrand dupa un tantar prin camera. Nimic nu poate fi mai neplacut decat sa auzi un bazait in ureche cand visele sunt mai frumoase si somnul mai dulce. Mai mult, dupa ce ne-am stricat somnul si am alergat insecta prin camera cu un ziar impaturit, a doua zi dimineata vom constata ca peretele nostru proaspat zugravit a „suferit” de pe urma acestei actiuni.

Solutia noastra pentru aceasta problema „usturatoare” sunt plasele antiinsecte. Acestea sunt sigure, moderne, nu dauneaza sanatatii si garanteaza protectia impotriva insectelor nedorite.

PLASE ANTIINSECTE TIP BALAMA

Sunt plasele clasice, montate pe balamale si cu sistem de prindere prin clipsare.

Sunt printre cele mai folosite sisteme antiinsecte de pe piata datorita raportului calitate – pret excelent. Prezinta usurinta in montaj iar intretinerea lor este extrem de usoara putand fi scoase din balamale si introduse in casa pentru spalare.

Sunt confectionate cu profil din aluminiu in diferite culori (alb, maro, gri antracit, imitatie lemn)iar sita este din fibra de sticla.

CERE OFERTA

PLASE ANTIINSECTE TIP RULOU

Reprezinta un sistem mai nou pe piata pentru protejarea incaperilor impotriva insectelor.

Plasele tip rulou prezinta o caseta in partea de sus in care se strange plasa, care se monteaza pe tamplarie iar in laterale au ghidaje de culisare.

Actionarea este pe baza unui arc pretensionat iar deschiderea / inchiderea plasei se face cu ajutorul profilului de tragere pe care sunt montate manere si un snur pentru facilitarea tragerii.

Caseta, ghidajele si profilul de inchidere este din aluminiu in diferite culori (alb, maro, gri antracit, imitatie lemn) iar sita este din fibra de sticla.

Inchiderea se face prin imbinarea profilului de inchidere de la baza sitei cu cel montat in partea de jos a tamplariei iar ghidajele sunt prevazute cu perii pentru etansare. Pentru fixarea plasei in pozitia inchis, plasa este prevazuta in partea inferioare cu un profil cu cioc care asigura o inchidere perfecta.

CERE OFERTA

PLASE ANTIINSECTE TIP PLISSE

Reprezinta cel mai nou produs in domeniul de protectie antiinsecte.

Au un sistem simplu de culisare, fara mecanisme pretensionate iar sita in sine prezinta un model plisat, tip armonica.

Sunt mai fiabile si mai usor de utilizat fata de precedentele lor de aceea castiga teren considerabil. Se pot utiliza atat in spatii de birouri cat si in intimitatea propriei locuinte.

Plasele tip plisse vin ca o solutie la inchiderea spatilor mari de acces unde plasele tip rulou nu se puteau monta datorita dimensiunilor mari. Sunt recomandate in special usilor de acces in terase sau balcoane.

Profilul este din aluminiu in diferite culori (alb, maro, gri antracit, imitatie lemn) iar sita este din fibra de sticla.

CERE OFERTA

PLASE DE TANTARI GLISANTE (CULISANTE)

Produs nou, modern, ușor de manevrat, rezistent si durabil.

Sunt montate frecvent la:

  • uși din aluminiu sau PVC cu sistem glisant, acolo unde structura sau dimensiunile nu permit montarea plaselor tip rulou sau plisse
  • uși cu deschidere simpla sau dubla din aluminiu sau PVC
  • uși de terasa, uși de balcon, uși de intrare case/vile

Plasele de țânțari glisante au un sistem de rulare pe baza de role.

Închiderea este ermetica (daca T-ul din dreptul uși este perfect drept si nu este ondulat), tocul plasei este prevăzut cu o perie de etanșare pe toata suprafața.

Profilul plaselor glisante este din aluminiu extrudat vopsit in câmp electrostatic. Culorile profilelor pot fi standard (alb, maro, gri antracit) sau vopsite in alte nuanțe RAL asortate tâmplăriei. Lățimea profilului este de 60mm si grosimea de 10mm.

Sita plaselor glisante este fabricata din fibra de carbon si sticla si tratata ignifug, fiind rezistentă la deteriorare.

Aceste plase pot fi executate intr-un singur canat sau in doua canate (stânga – dreapta).

Întreținerea lor este foarte ușoară prin aspirarea profilelor si ștergerea sitelor cu o cârpa umeda.

CERE OFERTA